Hordaland

????????????????????????????????????

SagaKlubben Hordaland har fra oppstarten av, arrangert 3 treff i året. Fra 2019 reduseres dette til 2. Dette på grunn av minkende oppslutning og lite folk i arrangørstaben. Vi satser dog på at de 2 gjenværende blir kvalitetstreff med god deltagelse.

Årets første treff, blir som vanlig pinsetreffet. Vi har besluttet at dette treffet skal rullere mellom Vågseidet Feriesenter, og Kulleseidkanalen gjestehavn. Dette er to plasser som utmerker seg til dette barnevennlige treffet, og vi får med begge ytterpunkter i medlemsområdet. Det er heller ikke lange veien for våre medlemmer i Sogn og Fjordane og Rogaland, om de ønsker å være med på disse treffene.
Når det gjelder Kulleseidkanalen, fikk disse konkurs i år. Det skal fortsatt være drift, men vi sjekker litt rundt før vi legger neste pinsetreff her. Et alternativ er Fjelberg.

treff1

Høstreffet har vi fra i år lagt ned, men har tidligere vært arangert på forskjellige plasser i fylket som;  Lindås Brygge, Rosendal, Fjeldberg, Stolmen, Glesvær, Brandasund og Skånevik.
jul
Oppunder Juletider møtes vi til det etterhvert tradisjonelle julemattreffet i Strusshamn på Askøy.
Her koker vi maten ombord, og tar den med opp i sjøhuset for felles bespisning. Menyen er selvsagt tradisjonell julemat, med noe godt i glasset.

Har du lyst å hive deg med på treff? Ikke noe å nøle på. Her vil du treffe mange flotte båtvenner i sosialt lag, og fine gåturer i skog og mark.

Treff som er planlagt i 2019:
07 – 10. mai: Pinsetreff på Vågseidestranda Ferisenter
29 -01. desember: Julemattreff i Strusshamn

Her er gjengen som arrangerer treff i Hordaland:

frode

Leder
Navn: Frode Sandstad
E-postadresse: frode@sagaklubben.no
Telefon: 920 55 041

Båttype: Saga 365
Båtnavn: Amfea

kenneth2

Styremedlem
Navn: Kenneth Halvorsen
E-postadresse: kenneth.halvorsen@bkkfiber.no
Telefon: 901 25 519

Båttype: Saga 32
Båtnavn: Lill Sofie

SagaKlubben avdeling Hordaland har følgende VIPS nummer: 562812. Dette kan benyttes til f.eks. loddkjøp og betaling av treffavgift.