Oslofjorden

Oslofjorden 2018:

SagaKlubben avdeling Oslofjorden.

SagaKlubben avdeling Oslofjorden ble stiftet 28. mai 2011. Det var fire båter til stede. Disse båtene var: Torellyto (29 HT, med Torstein og Elly Solberg), Krisandra (310 HT, med Kirsti og Svein Sveberg), Trudelutt (27 AC, med Trude og Lars Helgesen) og M/Y Busta (315, Marianne og Nils Peter Petersen). Det var med andre ord 8 personer som var med på starten av SagaKlubben avdeling Oslofjorden. Det vil si at SagaKlubben avdeling Oslofjorden i år fyller 7 år.

Oslofjorden ble startet en forblåst lørdag i Lagahølet, Røyken Båtforenings havn mellom Sætre og Åros i Røyken kommune. Stiftelsesmøtet foregikk i klubbhuset mens middagen etterpå ble gjort på Skogsborg, rett ved Lagahølet. Da blåste det surt. Men vi grillet mat og salaten fløy fra den ene tallerkenen til den andre. Siden har vi gjennomført syv meget vellykkede sesonger med flere treff rundt Oslofjorden. Da Oslofjorden ble startet var det under 40 medlemmer i området. Nå ved starten av den åttende sesongen er det i skrivende stund ca. 120 medlemmer i SagaKlubben avdeling Oslofjorden. Det vil si fra alle fylkene rundt Oslofjorden: Østfold, Akershus, Hedmark, Oppland, Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark. Treffene våre har vært på følgende steder: 3 ganger i Horten, 2 ganger på Hankø og Oscarsborg, 1 gang i Fredrikstad, Holmsbu, Son, Sætre og på Havna på Tjøme.,

Vårtreff fra 26. mai til 27. mai 2018 i Son.

Vi har fått reservert en del av gjestehavnen til dette treffet. På lørdag vil det, blant annet, bli gitt gode råd og tips angående brannvern om bord av en våre medlemmer som er brannmann. Lørdag kveld blir det middag på en restaurant i Son for de som ønsker det.

HØSTTREFF fra 24. – 26. august 2018 på Sykehusbrygga lokalisert på Indre havn i Horten

Her har vi fått reservert hele Sykehusbrygga samt lokalene til Horten Roklubb for hele helgen. Programmet for dette treffet er ennå ikke fastsatt.

Facebook:

Meld dere inn på SagaKlubben på Facebook. Det er en lukket gruppe for Saga-eiere. Her kommer det mange gode råd om alt mulig vedrørende Saga’ene våre. Er det noe dere lurer på vedrørende ett eller annet om din båt. Legg det ut på facebooksiden og du vil i løpet av kort tid få svar/råd fra en eller flere. Her kan dere også spørre om gode havnetips/uthavner i områder dere ikke er kjent. Eller spørre om det er noen andre Saga’er som skal hit eller dit og søker selskap for en kveld eller flere.

Grasrotandelen:
Husk Grasrotandelen neste gang du er hos tippekommisjonæren din. SagaKlubben avdeling Oslofjorden har organisasjonsnummer 997 499 999, som du gir til tippekommisjonæren din. Så drypper det litt på klokkeren og Alle monner drar, sa musa og … . Dette er penger som medlemmene nyter godt av på treffene som redusert havneleie og andre ting som styret finner på.

 

vrengen
SagaKlubben Oslofjorden har inngått avtale med Vrengen Maritime, Tjøme. Her får SagaKlubben Oslofjorden sine medlemmer rabatt på drivstoff(50 øre/liter) og 10 % på utstyr/Volvo deler ved å fremvise medlemskort fra Oslofjorden. Medlemskortet får dere tilsendt når dere har betalt kontingenten for 2018.

herføl

På andre siden av fjorden har vi også avtale med Herføl Marina på Hvaler. Her får medlemmene en rabatt på 50 øre/liter på drivstoff på gjeldende pumpepris når dere er innom. Her må dere også vise frem medlemskortet om det skal bli rabatt. Det er dere som må ta initiativet for å få rabatten.

Med vennlig Sagahilsen fra

SagaKlubben avdeling Oslofjorden
Kjell Kristiansen BASS
Sekretær

Leder

Svein Sveberg, mailadresse: ssveber@online.no

Båtnavn: Krisandra

Båt type: Saga 310

Hjemmehavn: Horten

mobil: 95962616

Nestleder

Per-Terje Fredriksen, Mailadresse: ptfredriksen@gmail.com

Båtnavn: Lykke

Båt type: Saga 315

Hjemmehavn: Sætre

Mobil: 46973070

Styremedlem

Dag Mathiesen, mailadresse: dm@pcss.no

Båtnavn: Wendela

Båt type: Saga 365

Hjemmehavn: Vendelsund, Nesøya

Mobil: 992 16 700

Kasserer

Ellen Kristine Hellberg, mailadresse:  ekrihell@online.no

Båt navn: Fjordbris

Båt type: Saga 365

Hjemmehavn: Solnes,Stokke

Mobil:    957 94 191

Styremedlem

Sidsel Johansen, mailadresse:s.johans@online.no

Båtnavn: Anna

Båt type: Saga 315

Hjemmehavn: Vikerkilen, Gressvik

Mobil: 900 97 486