Sagaklubben Oslofjorden – Årsmøte 23.1 2021

Hei igjen alle medlemmer!
Corona pandemien må vi fortsatt leve med en stund til og dette påvirker oss alle i hele samfunnet.
Styret i Saga klubben Oslofjorden har derfor besluttet ikke å bestille npen hotellovernatting i.f.m. vårt planlagte årsmøte i weekenden 22.1 – 24.1 2021. Hotellet har i disse tider krevd 6 ukers avbestillings frist og en slik økonomisk risiko kan ikke vi som klubb og på vegne av Dere kunne ta. Årsmøte vil ha prioritet for gjennomføring og det kan hende at det kun vil bli et møte arrangement lørdag 23.1 – kanskje i kombinasjon med en mulighet for lunsj buffet. Uansett hold denne weekend ledig i kalenderen så vil det bli enklere for alle dersom et tilbud likevel kommer på kort varsel. I mellom-stunder kos Dere med regn, vind, stormflo og extra sikring av fortøyningene! Vi ønsker Dere alle sammen en hyggelig før-Juls-tid!
med hilsen
for Sagaklubben Oslofjorden
sekretær Finn Nygaard