SagaklubbeN Oslofjorden

Årsmøte må dessverre på nytt utsettes grunnet Corona. Hotellet har ingen mulighet til å ha større grupper enn 10 personer på møterom, derfor blir det vanskelig for oss å gjennomføre et årsmøte. Neste mulighet for oss blir dermed i.f.m Jubileumstreffet i Horten siste helga i mai måned. Hvilke restriksjoner som vil gjelde da er umulig å forutsi, men vi jobber med flere alternativer inkludert et 100% utendørs arrangement. Et Saga treff står nemlig høyt på vår prioriterings liste, usikkerheten er naturlig nok pandemien. Vi håper vårt samfunn snart er tilbake i normalen.

Før denne tid skal båten klargjøres, pusses, vaskes, stoffes, små reparasjoner, vedlikehold, motor oljeskift og kanskje også sjøsettes :O)

Lykke til alle sammen med forberedelser til ny båtsesong !
Håper vi sees på treffet i Horten 28.-30.mai 2021 !

hilsen

Styret
Sagaklubben Oslofjorden