Det 13. Julemattreffet vel i havn.

25. – 27. november hadde avdeling Hordaland sitt 13. julemattreff i rekken. 12 har vi hatt i Strusshamn og 1 i Kleppestø.

Vi møtte 9 båter denne helgen med litt varierende vær, men stort sett fint om man ser vekk fra litt vindkast. Ekstra gledelig var det at det dukket opp 2 nye medlemmer på treffet. Dette er helt avgjørende for å fortsatt få nok båter på treffene etterhvert som gamle medlemmer gir seg med båtlivet.

Vi startet fredag kveld med «korgefest», og for en buffet det endte opp i. Aldri har vi hatt så godt utvalg på bordet. Her var noe for enhver smak. Tusen takk til alle kokkene for innsatsen.
Det ble en noenlunde tidlig kveld som det pleier om fredagen, men vi hadde en koselig samling sammen med gode venner.

Lørdag startet med Kahoot klokken 14:00, og her var det godt oppmøte.Vinneren her fikk Sagacap og 2 fendertrekk gitt av SagaBoats. I år hadde mannskapet på Lill Sofie laget Kahooten, så undertegnede kunne være med for første gang. Kan skyte inn en liten bisetning at undertegnede sto øverst på pallen når Kahooten var over:-)

Klokken 18:30 stod bordene dekket med hvite duker og julepynt (takk til Mona og Annbjørg for konsulenthjelp til pyntingen), og folket innfant seg med medbrakt julemat med tilhørende drikke. Årets første pinnekjøtt smaker bare kriminelt godt. Selv fikk jeg nesten pusteproblemer når kjøttet var inntatt. Etter at alle var gode og mette, stod loddsalg på menyen. Her kjøpte de jammen rubbel og bit av loddsedler. Jeg tror premiene gikk ganske jevnt fordelt utover, selv om noen  gjerne tok litt mer enn de andre.
Premiebordet var stort og flott, og det er bare å bøye seg i hatten for alle de fine premiene folk stiller opp med. Her var hjemmestrikkede sokker, batterilader, kaffe og krus, sjokolade og masse annet i tillegg til premier donert av SagaBoats og innkjøpte premier fra medlemsartiklene våre.

Etter lotteriet sto kaffe og noe å bite i klart. Praten gikk, og vi hadde en veldig trivelig kveld, og jammen vartet ikke Nina Sofie opp med nydelige musikalske innslag.
(stuntet der Mamma Mona hev seg med på blokkfløyte, forbigåes i stillehet:-))

Tusen takk for for fine innslag.

Lørdagskvelden gikk over i natt, og vi koste oss langt inn i de små timer. God stemning og mye latter og kos. Jammen er vi heldige vi som eier slike fine båter og får være med i beste klubben i Norge.

På grunn av kraftig vind på søndagen, var det flere som strakk helgen til mandag før de satte snuten mot hjemmehavn.

På vegne av avd. Hordaland, vil jeg takke alle sammen for en veldig trivelig helg. Er ikke farlig å legge litt jobb i arrangementet, med slike deltagere. Håper vi ser alle igjen på neste treff.

Flere bilder er lagt ut i Album

Mvh
Frode Sandstad
Amfea